تاریخ : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Friday, 9 May , 2025
10

رئیس جهاددانشگاهی استان خبر داد: برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت توسط جهاددانشگاهی هرمزگان

  • کد خبر : 42851
  • 29 مهر 1402 - 14:22
رئیس جهاددانشگاهی استان خبر داد:
                                 برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت توسط جهاددانشگاهی هرمزگان

هرمزگان امروز – رئیس جهاددانشگاهی استان هرمزگان از برگزاری آزمون استخدامی ورود ۲۰۰۰ نفر به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان توسط جهاد دانشگاهی با حضور پنج هزار و ۳۰۳ شرکت کننده خبر داد.

احمد زاهری در حاشیه بازدید از محل های برگزاری آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی، ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: در آزمون استخدامی علوم پزشکی که امروز در سراسر کشور و به تبع آن در هرمزگان توسط جهاددانشگاهی برگزار شد، پنج هزار و ۳۰۳ نفر از هرمزگان شرکت کردند که از این تعداد ۲۰۰۰ نفر قبول و به کادر سلامت استان ملحق خواهند شد.

وی افزود: آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در هرمزگان در چهار حوزه جهاددانشگاهی واحد هرمزگان، پردیس دانشگاه علوم پرشکی استان هرمزگان، مجتمع بصریت و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برگزار شد.

وی در پایان ضمن تشکر از مهندس دوستی استاندار هرمزگان، شاکری رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هرمزگان و دکتر جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: از این عزیزان به ویژه جناب استاندار هرمزگان که در برگزاری هرچه بهتر آزمون استخدامی علوم پزشکی با مجموعه جهاد دانشگاهی هرمزگان همکاری کردند تقدیر و تشکر می‌کنم.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=42851

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.