تاریخ : یکشنبه, ۲۹ تیر , ۱۴۰۴ Sunday, 20 July , 2025
11

ثبت‌نام ۱۶ هزار هرمزگانی برای شرکت در پیاده‌روی اربعین

  • کد خبر : 39476
  • 20 مرداد 1402 - 10:36
ثبت‌نام ۱۶ هزار هرمزگانی برای شرکت در پیاده‌روی اربعین

هرمزگان امروز – مدیر حج و زیارت هرمزگان گفت: تاکنون بیش از ۱۶ هزار هرمزگانی برای شرکت در پیاده‌روی اربعین نام‌نویسی کرده‌اند.

علی اصغر دهقانی صبح امروز (۲۰ مردادماه) در تشریح این خبر، افزود: نام‌نویسی در سامانه سماح شرط اصلی حضور در راهپیمایی اربعین است.

وی از متقاضیان مراسم پیاده‌روی اربعین خواست نام‌نویسی در سامانه سماح را به روزهای پایانی موکول نکنند.

مدیر حج و زیارت هرمزگان بیان کرد: از آنجا که پیش‌بینی خدمات مناسب رفاهی، حمل و نقلی و بیمه‌ای و سایر خدمات برای زوار اربعین مستلزم ثبت‌نام در سامانه سماح برای فراهم‌سازی مناسب‌تر این خدمات است، تاکید می‌شود همه افرادی که متقاضی شرکت در مراسم اربعین امسال هستند با مراجعه به سامانه سماح به نشانی http://samah.haj.ir نسبت به ثبت‌نام خود در اسرع وقت اقدام کنند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=39476

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.