سردار غلامرضا جعفری صبح امروز (۱۲ فروردین ماه) در جمع خبرنگاران، با اعلام این خبر بیان کرد: با توجه به فرارسیدن سال نو و همزمانی آن با ماه مبارک رمضان تقاضای شهروندان به جهت خرید کالاهای اساسی و ضروری افزایش یافته و در پی کسب خبری مبنی بر احتکار کالاهای خوراکی در انباری واقع در شهرستان بندرعباس، موضوع در دستور کار ماموران پلیس امنیت عمومی استان قرار گرفت.
وی تصریح کرد: با اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات گسترده پلیسی، محل دپوی مواد غذایی احتکار شده شناسایی شد و ماموران با همکاری کارشناسان اداره صمت پس از هماهنگی قضائی در بازرسی از این انبار موفق شدند ۳۹ کارتن فلافل ۸ کیلویی، ۵۲۷ کارتن ناگت حاوی ۱۸ بسته ۳۰۰ گرمی، ۱۶۰ کارتن ۱۰ کیلویی خمیر پیتزا، ۷ کارتن فیله سوخاری ۸ کیلویی، ۵۰ کارتن کوکو سبزی هرکارتن ۲۸ عدد ۴۰۰ گرمی، ۱۶۰ کارتن ۶ کیلویی خرما، ۱۶۰ کارتن ناگت مرغ لوبیایی ۸ کیلویی، ۳۱۰ کارتن ۱۰کیلویی پنیر پیتزا و ۲۰ کارتن ۱۵ کیلویی همبرگر را کشف کنند.
فرمانده انتظامی استان هرمزگان با بیان اینکه در این خصوص متهم به احتکار شناسایی و به مرجع قضائی معرفی شد، تصریح کرد: ارزش کشفیات برابر اعلام کارشناسان ۲۰ میلیارد ریال برآورد شد و در این رابطه پرونده قضائی تشکیل و به اداره تعزیرات حکومتی ارسال شد.
انتهای پیام