تاریخ : شنبه, ۲۰ تیر , ۱۴۰۵ Saturday, 11 July , 2026
0
یام رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس

خدمت به مردم و حفظ انسجام ملی پس از بدرقه قائد شهید اولویت مسئولان است

  • کد خبر : 73636
  • ۲۰ تیر ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۶
خدمت به مردم و حفظ انسجام ملی پس از بدرقه قائد شهید اولویت مسئولان است
احمد جباری، نماینده مردم شهرستان‌های بندرلنگه، بستک، پارسیان و جزیره کیش و رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی، در پیامی حضور مردم در مراسم وداع، تشییع و بدرقه حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (ره) را نشانه پیوند امام و امت دانست و بر رفع موانع پیشرفت، بهبود معیشت و جلب رضایت عمومی تأکید کرد.

به گزارش هرمزگان امروز، احمد جباری رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی در پیامی، حضور گسترده مردم در مراسم وداع، تشییع و بدرقه قائد شهید امت را جلوه‌ای از پیوند امام و امت توصیف کرد و خواستار آن شد که مسئولان پس از این رخداد، خدمت‌رسانی، حفظ وحدت و انسجام ملی و رفع موانع پیشرفت را در اولویت قرار دهند.

متن پیام رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حضور تاریخی، پرشور و ده‌ها میلیونی ملت بزرگ ایران و آزادی‌خواهان منطقه و جهان در مراسم وداع، تشییع و بدرقه باشکوه قائد شهید امت، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (ره)، بار دیگر حقیقتی بزرگ را آشکار کرد؛ اینکه پیوند امام و امت، پیوندی ناگسستنی، الهی و جاودانه است.

امام شهید در کنار مردم زیست، با مردم رهبری و امامت کرد و با مردم جاودانه شد. ایشان عمر مبارک خود را در مسیر عزت اسلام، اقتدار ایران، پاسداری از انقلاب و خدمت به مردم سپری کرد و سرانجام با نثار خون پاک خویش، انقلاب اسلامی، نظام مقدس جمهوری اسلامی و امنیت و استقلال کشور را بیمه کرد و دل‌های مشتاقان آزادی، عدالت و معنویت را در ایران، منطقه و جهان بیدار ساخت.

این حضور بی‌نظیر و باشکوه، همچون دریای خروشان ملت، بار دیگر محاسبات بدخواهان و دشمنان را بر هم زد و آنان را مأیوس، سردرگم و درمانده ساخت. واکنش‌های خشم‌آلود، متزلزل و آمیخته با استیصال آنان در روزهای اخیر، نشانه‌ای روشن از شکست پروژه‌های تفرقه‌افکنانه و دشمنی‌های نافرجام آنان در برابر اراده ملت ایران است.

اکنون و پس از این حماسه بزرگ، مسئولیت مدیران و مسئولان کشور سنگین‌تر از گذشته است. زندگی امام شهیدمان چیزی جز تأکید بر عزت، معیشت، آرامش و آسودگی مردم نبود و ادامه این راه نیز مهم‌ترین وظیفه مسئولان نظام اسلامی است. امروز برای مدیران کشور مأموریتی مهم‌تر از جلب رضایت این مردم نجیب، شریف، بصیر و وفادار وجود ندارد.

در این مسیر باید از همه ظرفیت‌های ملی، انسانی، علمی و اقتصادی استفاده شود و با پرهیز از مانع‌تراشی، بروکراسی فرساینده و مقررات دست‌وپاگیر و گاه زائد، راه خدمت به مردم و پیشرفت کشور هموار شود. مردم ایران بارها نشان داده‌اند هرگاه زمینه حضور، مشارکت و نقش‌آفرینی آنان فراهم باشد، بزرگ‌ترین حماسه‌ها را رقم می‌زنند.

از دیگر دستاوردهای ارزشمند ماه‌ها و روزهای سرنوشت‌ساز اخیر، تقویت وحدت و انسجام ملی است؛ سرمایه‌ای گران‌بها که حفظ و تقویت آن وظیفه‌ای همگانی به شمار می‌رود. همه دلسوزان انقلاب، مسئولان، نخبگان، رسانه‌ها و آحاد مردم باید با دقت‌نظر، سعه صدر و اهتمام کامل از این سرمایه عظیم پاسداری کنند و اجازه ندهند هیچ عامل داخلی یا خارجی به آن آسیب وارد کند.

این بدرقه باشکوه، نتیجه بخشنامه‌ها، آیین‌نامه‌ها و مقررات دست‌وپاگیر نبود؛ بلکه حاصل روحیه شرافتمندانه ملی، ایمان مردم، احساس مسئولیت نسبت به ملت، میهن و دین خدا و اعتماد عمیق میان امام و امت بود. از همین رو در مسیر آینده نیز برای دستیابی به پیشرفت، آبادانی و اقتدار بیشتر ایران اسلامی، باید به جای ایجاد موانع، راهبردی ملی، تحول‌آفرین و جهش‌گونه در همه عرصه‌ها، به‌ویژه اقتصاد، تولید، اشتغال، سرمایه‌گذاری و عمران کشور دنبال شود تا ملت عزیز ایران بیش از پیش عزم، اراده، کارآمدی و توانمندی مسئولان را در میدان عمل لمس کنند.

بی‌تردید، راه امام شهید، راه عزت، استقلال، مردم‌باوری، عدالت و پیشرفت است و همه ما در کنار ملت بزرگ ایران ذیل هدایت‌های رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای با حفظ وحدت، همدلی و تبعیت از آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی، این مسیر پرافتخار را با قدرت ادامه خواهیم داد.

والسلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=73636

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.