به گزارش هرمزگان امروز ؛ طهماسب غلام پور گفت: از این میزان جوجه ریزی صورت گرفته ۱۶هزار و ۴۰۰ تن گوشت سفید تولید شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی هرمزگان افزود: پیش بینی می شود تا پایان سال جاری ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گیرد که منجر به تولید بیش از ۳۵ هزار تن گوشت مرغ می شود.
وی ادامه داد:در استان بیش از ۲۳۰مرغداری فعال وجود دارد که بار تولید را بر عهده دارند.
غلام پور گفت: از دلایل افزایش تولید نسبت به سال گذشته تامین نهاده ها، منابع مالی و سرمایه درگردش، اقتصادی بودن و بازار مناسب محصول تولیدی می باشد.