تاریخ : چهارشنبه, ۲۸ خرداد , ۱۴۰۴ Wednesday, 18 June , 2025
1

بازدید مدیرکل شیلات هرمزگان از محل آتش‌سوزی در انتهای خور بندر جوادالائمه

  • کد خبر : 69442
  • 22 خرداد 1404 - 21:54
بازدید مدیرکل شیلات هرمزگان از محل آتش‌سوزی در انتهای خور بندر جوادالائمه

مسعود بارانی، مدیرکل شیلات هرمزگان، به همراه فرماندار شهرستان، مدیر کل مدیریت بحران استانداری ،معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان ورئیس شیلات شهرستان از محل وقوع آتش‌سوزی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، این بازدید با هدف بررسی میدانی ابعاد حادثه و روند عملیات مهار آتش صورت گرفت. در جریان این حضور، مدیرکل شیلات هرمزگان ضمن گفت‌وگو با نیروهای امدادی بر لزوم تسریع در مهار کامل آتش تأکید کرد.
بارانی همچنین با اشاره به اهمیت ایمنی در بنادر صیادی، خواستار اجرای تمهیدات پیشگیرانه برای جلوگیری از بروز حوادث مشابه در آینده شد.
گفتنی است در این حادثه که از صبح امروز در انتهای خور بندر جوادالائمه آغاز شده، متاسفانه تعدادی از شناورهای تجاری دچار حریق شده‌اند، اما خوشبختانه هیچ‌گونه خسارت جانی و آسیب به شناورهای صیادی گزارش نشده است.

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=69442

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.