تاریخ : دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Monday, 29 April , 2024

آخرین اخبار

به منظور بررسی وضعیت آفات نخیلات شهر فین بندرعباس با حضور مریم جلیلى مقدم رئیس سازمان حفظ نباتات، مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، امیر بابک صاحب نظر معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حفظ نباتات، ولى الله رضایى معاون دفتر پیش آگاهى سازمان حفظ نباتات، عباس مویدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، مسعود گرگیج معاون بهبود تولیدات گیاهی استان، الهام اسدپور مدیر حفظ نباتات استان، بخشدار شهر فین و دیگر همکاران و باغداران شهر فین در بخشداری فین برگزار شد. ضبط یک دستگاه موتورسیکلت قاچاق استاندار هرمزگان: نقش دولت در توسعه دریامحور به مثابه توانمندساز است جشنواره خلیج فارس باید ابعاد جهانی پیدا کند وظیفه ما زنده نگه داشتن تاریخ و هویت خلیج فارس است اقدامات اداره محیط زیست شهر ستان میناب در گرامیداشت هفته زمین پاگ رویداد بازی های ساحلی با اجرای بازی های بومی و ساحلی هرمزگان اختتامیه چهاردهمین جشنواره فرهنگی هنری خلیج فارس برگزار شد

1

فعالیت های شیلات محوری طلایی برای توسعه پایدار و رونق اقتصادی هرمزگان

  • کد خبر : 52845
  • 20 فروردین 1403 - 10:54
فعالیت های شیلات محوری طلایی برای توسعه پایدار و رونق اقتصادی هرمزگان

مدیرکل شیلات هرمزگان با رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان و معاونین وی در راستای ارتقای همکاری ها و فعالیت ها دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، مسعود بارانی در این دیدار با اشاره به اینکه پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان همواره به عنوان بازوی توانمند علمی شیلات در پیشبرد اهداف و فعالیت های شیلاتی استان مطرح بوده است تصریح کرد: بدون شک تداوم فعالیت های شیلاتی به ویژه در حوزه صید و صیادی و آبزی پروری نیازمند بهره مندی از فعالیت های این پژوهشکده است.

بارانی با بیان اینکه فعالیت های شیلات محوری طلایی برای توسعه پایدار و رونق اقتصادی هرمزگان است تصریح کرد:لازمه تداوم این روند بدون شک بهره گیری بیشتر از فعالیت های تحقیقاتی و استفاده از ظرفیت های موسسات و مراکزی همچون پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان است.

مدیرکل شیلات هرمزگان تبادل دانش و تخصص به ویژه در مسیر فعالیتهای صید و صیادی و توسعه تکثیر ماهیان دریایی و حرکت در مسیر رسیدن به خود کفایی در این مهم را از برنامه های بین شیلات هرمزگان و پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان خواند. مسعود بارانی گفت: توسعه تکثیر ماهیان دریایی باعث تکمیل چرخه پرورش ماهیان دریایی در قفس می شود .

در ادامه رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان با اشاره به اقدامات خوبی که در حوزه شیلات استان صورت گرفته است گفت: بدون شک فعالیت های تحقیقاتی شیلات بخش قابل توجهی از فعالیت های پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان را به خود اختصاص داده است.

مرتضوی فعالیت های تحقیقاتی پژوهشکده در قالب بخش بوم شناسی (اکولوژی دریا)، زیست شناسی و ارزیابی ذخایر آبزیان، تکثیر و پرورش آبزیان، تکنولوژی فرآوری آبزیان، ژنتیک آبزیان و بهداشت و بیماریهای آبزیان را از اهم فعالیت های این پژوهشکده خواند و افزود: بی شک پاسخ به نیاز های پژوهشی در فعالیت های شیلاتی از اهم برنامه ها و اهداف پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان است.

گفتنی است در این دیدار ضمن بیان گزارشی مختصر از عملکرد و برنامه ها، نیازهای پژوهشی بخش شیلات مورد بررسی قرار گرفت و اولویت بندی گردید.

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=52845

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.