مدیرکل تامین اجتماعی هرمزگان شب گذشته (۲۷ اسفندماه) در دومین جشنواره انتخاب کار آفرینان و کارفرمایان برتر سال ۱۴۰۱ در هرمزگان، افزود: اتفاق مهمی که در سالجاری در حوزه تامین اجتماعی رخ داد، ابلاغ سیاست های کلان سازمان تامین اجتماعی از سوی مقام معظم رهبری بود که چراغ راهی است برای تمانی ارکان سازمان تامین اجتماعی و برنامه های حول این سیاست ها برنامه ریزی شود.
عباس اکبری با بیان اینکه هر طرحی که در کشور در شرف اجراست باید پیوست تامین اجتماعی داشته باشد، تصریح کرد: انقلاب اسلامی یک انقلاب در حوزه بیمه های اجتماعی بود و ضریب پشتیبانی بیمه از ۲۴ در قبل انقلاب اسلامی به ۳ رسیده است.
اکبری با اشاره به اینکه یکی از چالش های امروزه صندوق های بیمه ای ناپایداری نقدینگی است، خاطرنشان کرد: مهمترین علت این موضوع تعهدات خارج از سازمانی بوده که در دولت سیزدهم نیز این موضوع در دستکر کار قرار گرفته و سعی در جلوگیری از این امر است.
وی با بیان اینکه تشکیل اتاق فکر با شرکای اجتماعی یکی از اولویت هایمان در سال آینده است، اظهار کرد: توسعه و بستر سازی هوشمندسازی خدمات از مهمترین برنامه هایمان است که بتوانیم این چرخه را تکمیل و دسترسی مردم به ارائه خدمات را تسهیل کنیم.
مدیرکل تامین اجتماعی هرمزگان با اشاره به اینکه تعامل مناسبی با حوزه های کارفرمایی و تشکل های کارفرمایی داریم، عنوان کرد: از همراهی و حمایت استاندار هرمزگان و مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس برای تحقق برنامه های تامین اجتماعی هرمزگان تقدیر و تشکر می کنم.
در ادامه عضو مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس گفت: تجلیل ها زیاد اما اگر پشت پرده این تجلیل ها، اعتماد و باورپذیری از باز کردن گره ها و برداشتن موانع باشد، آن زمان به نتیجه لازم رسیده ایم.
احمد مرادی با اشاره به اینکه ایجاد سالانه یک میلیون شغل در کشور به زبان و قلم ساده اما نیاز دارد آن را باور کنیم تا عملیاتی شود، اظهار کرد: باید کارفرما مورد حمایت و پشتیبانی قرار بگیرد تا بتواند در بحث ایجاد اشتغال باور دولت باشد.
وی با بیان اینکه اکنون نه سرمایه گذار به دولت و نه دولت به سرمایه گذار اعتماد دارد، خاطرنشان کرد: باید به دنبال حل این معضل باشیم تا بتوانیم این گره اساسی را باز کنیم و قانون رفع موانع تولید را باور کرده و به درستی به مرحله اجرا برسانیم.
مرادی با اشاره به اینکه هیچ کشوری اقتصادش دگرگون نمی شود مگر این ملاحظات را باور کند، تصریح کرد: باید اراده لازم وجود داشته باشد تا در حد توان و امکانات در دسترس و همگرایی مورد نیاز بتوانیم اثرگذارتر باشیم.
وی ادامه داد: حضور در جلسات زمانی نتیجه می دهد که خروجی داشته باشد و بتوانیم مشکلی را برطرف کنیم.
این نماینده مجلس با بیان اینکه هرکاری برای پیشبرد اهداف سازمان تامین اجتماعی لازم باشد، نیز آمادگی لازم وجود دارد، عنوان کرد: باید هدف گذاری تولید ۱۰ میلیون تن فولاد در هرمزگان محقق شود که این موضوع نیاز به کار شبانه روزی و هدف گذاری اصولی دارد و اگر بنا بر آمایش سرزمینی می خواهیم حرکتی انجام دهیم، بهترین مکان براب سرمایه گذاری در امر اقتصاد تنها استان هرمزگان است.
وی در پایان گفت: باید قبول کنیم که نرخ بیکاری در استان هرمزگان بین ۲۷ تا ۲۸ درصد است و باید فکر عاجلی کرد تا این نرخ را کاهش دهیم.
همچنین عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی هرمزگان در این مراسم، افزود: سه جانبه گرایی برای ثبات سازمان تامین اجتماعی اجرا می شود و مبنایی برای گفت و گوی کارفرمایان و دولت شده است.
مهران نجاتی با بیان اینکه کمترین پرونده های بین کارفرمایان و تامین اجتماعی و جامعه کارگری در شورای خل اختلاف وجود دارد، اظهار کرد: گفتمان منطقی و تعامل سازنده باعث شده که کمترین تنش در این ناحیه وجود دارد و همین موضوع سبب رشد و ارتقا هرمزگان شده است.
به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم از شرکت زیست دریا پروران آناهیتا، شرکت سیاره فناوری اصلاعات برتر قشم، شرکت گندله سازی مادکوش، شرکت دریا رشمون به عنوان کارآفرینان و کارفرمایان برتر سال ۱۴۰۱ در استان هرمزگان تقدیر شد و شرکت فولاد هرمزگان به عنوان کارفرمای نمونه ملی استان هرمزگان در سال ۱۴۰۱ انتخاب شد.
انتهای پیام