تاریخ : چهارشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۴ Wednesday, 16 July , 2025
12

کارشناس هواشناسی استان هرمزگان هشدار داد خودداری از تردد کشتی‌های تجاری به مقاصد فراساحلی در دریای عمان

  • کد خبر : 35732
  • 20 خرداد 1402 - 12:14
کارشناس هواشناسی استان هرمزگان هشدار داد
                                خودداری از تردد کشتی‌های تجاری به مقاصد فراساحلی در دریای عمان

هرمزگان امروز – کارشناس هواشناسی استان هرمزگان گفت: آسمان استان صاف در ساعات بعدازظهر در ارتفاعات استان با افزایش ابر و احتمال رگبار پراکنده باران و رعد و برق پیش بینی می‌شود.

مرضیه سی سی پور در گفت و گو با ایسنا، افزود: دریا در ساعات بعدازظهر با افزایش سرعت باد جنوب غربی بویژه در محدوده تنگه‌ی هرمز متلاطم است و به تدریج در طول شب از سرعت باد و تلاطم دریا کاسته می‌شود.

وی بیان کرد: از لحاظ دمایی طی هفته جاری بویژه تا اواسط هفته در غالب نقاط افزایش نسبی دما و در مناطق شرقی استان افزایش محسوس دما مورد انتظار است.

سی سی پور اضافه کرد: طوفان حاره‌ای که در عرض‌های پایین مستقر است در روزهای آینده حین حرکت به سمت عرض‌های بالاتر سبب مواج شدن دریا در مناطق شرقی دریای عمان خواهد شد.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان در پایان گفت: توصیه می‌شود این هفته از رفت و آمدهای کشتی‌های تجاری به مقاصد فراساحلی در دریای عمان خودداری شود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=35732

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.