تاریخ : شنبه, ۲۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Saturday, 10 May , 2025
10

نباید اجازه دهیم در مسائل مختلف روایت اول به دست رسانه‌های دشمن بیفتد

  • کد خبر : 33512
  • 08 اردیبهشت 1402 - 10:58
نباید اجازه دهیم در مسائل مختلف روایت اول به دست رسانه‌های دشمن بیفتد

هرمزگان امروز- نماینده عالی دولت سیزدهم در استان هرمزگان، گفت: رسانه‌ها با تبیین واقعیت‌ها می‌تواند در امیدآفرینی به جامعه نقش بسزایی داشته باشند.

مهدی دوستی در دیدار با معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به اهمیت رسانه‌ها در جامعه امروزی، جهاد تبیین را رسالت و کارکرد اصلی رسانه‌ها دانست و گفت: امروزه دشمن در یک جنگ تمام عیار ترکیبی از رسانه‌ها و مطبوعات خود به بهترین نحو استفاده می‌کند از این رو ضرورت دارد ما هم در این حوزه خود را تقویت کنیم.

وی با تاکید بر لزوم آگاهی بخشی به مردم و معرفی دستاوردها و خدمات نظام اسلامی، اظهار کرد: همواره به مدیران دستگاه‌های اجرایی تاکید کرده‌ایم که بدون هیچ کم و کاستی دستاوردها و خدمات نظام را از ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ تا به امروز بیان کنند و در این راستا تمایزی بین دولت‌های مختلف قرار ندهند از این رو رسانه‌ها و مطبوعات نیز باید با یک نگاه فراگیر و به دور از سلایق سیاسی دستاوردها را بیان کنند.

دوستی عنوان‌کرد: امروز دشمن از تمام ابزارها در جنگ ارداده‌ها برای برهم زدن تمرکز مردم و خدمتگذاران مردم استفاده می‌کند و در این راستا رسانه‌ها می‌توانند با انعکاس صحیح واقعیت‌ها و جلوگیری از نشر مطالب خلاف واقع، در امیدآفرینی به جامعه نقش بسزایی داشته باشند.

استاندار هرمزگان خاطرنشان‌کرد: نباید اجازه دهیم که در مسائل و رویدادهای مختلف روایت اول به دست دشمن بیفتد چرا که دشمن از این فرصت برای غالب کردن گفته خود استفاده می‌کند و ما می‌توانیم با ارتقای سواد رسانه‌ای در مدیران و مسئولان و همراهی رسانه‌ها این نقیصه را از بین ببریم.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=33512

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.