تاریخ : سه شنبه, ۱۶ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Tuesday, 6 May , 2025
13

مصدومیت ۱۳ نفر در حوادث چهارشنبه سوری هرمزگان

  • کد خبر : 31211
  • 24 اسفند 1401 - 10:25
مصدومیت ۱۳ نفر در حوادث چهارشنبه سوری هرمزگان

هرمزگان امروز- سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان به بیان جزئیات مصدومین حوادث شب آخرین چهارشنبه سال استان هرمزگان پرداخت.

دکتر فاطمه نوروزیان در گفت و گو با ایسنا، در خصوص آخرین اطلاعات مربوط به مصدومین حوادث شب آخرین چهارشنبه سال در استان هرمزگان، اظهار کرد: ۱۳ نفر مصدوم نیز در این حوادث به ثبت رسید که به ترتیب ۶ نفر در جزیره کیش، ۴ نفر در بندرعباس، ۱ نفر در میناب و ۲ نفر در جزیره قشم به ثبت رسیده است.

وی با بیان اینکه متوسط سن مصدومین از ۱۲ تا ۶۰ سال است، خاطرنشان کرد: تمامی مصدومین جز دو نفر که همچنان بستری هستند، ترخیص شدند.

نوروزیان با اشاره به اینکه یک نفر در کیش و یک نفر در بندرعباس با سوختگی درجه دو و درجه سه رو به رو هستند، اضافه کرد: بیشترین آسیب‌ها به دلیل سوختگی و صدمات و تروما به اندام‌ها بوده است و خوشبختانه قطع عضو، آسیب به چشم و فوتی نداشتیم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان  در پایان عنوان کرد: نسبت به سال گذشته با کاهش ۱۳ درصدی موارد مصدومیت در حوادث شب آخرین چهارشنبه سال رو به رو هستیم.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=31211

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.