تاریخ : چهارشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Wednesday, 7 May , 2025
10

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان: یک فروند کِشتی فله‌بَر برای نخستین بار در بندرگاه خمیر پهلو گرفت

  • کد خبر : 43586
  • 14 آبان 1402 - 13:47
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان:
                                یک فروند کِشتی فله‌بَر برای نخستین بار در بندرگاه خمیر پهلو گرفت

هرمزگان امروز – مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: یک فروند کشتی به ظرفیت بیش از ۲ هزار تُن سیمان فله برای نخستین بار در بندرگاه چند منظوره خمیر پهلو گرفت.

حسین عباس‌نژاد، امروز (چهاردهم آبان‌ماه)، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: پهلودهی این کشتی ۶۷ متری فله‌بَر به منظور بارگیری و صادرات ۲ هزار و ۵۰۰ تُن سیمان فله از کارخانه سیمان هرمزگان شهرستان خمیر انجام شده است.

وی ادامه داد: این کشتی که از بندرلنگه به صورت خالی از مسیر بندر باسعیدو قشم وارد بندرخمیر شده بود، پس از انجام یک نرم عملیاتی مناسب توسط یک فروند یدک‌کش پهلودهی شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان یادآورشد: اسکله ۲ بندرگاه خمیر دارای هشت متر آبخور بوده و ظرفیت پذیرش کشتی‌هایی با ۱۰ هزار تُن اعم از فله‌بر و جنرال کارگو را دارا است.

عباس‌نژاد خاطرنشان کرد: باتوجه به امکان سنجی صورت گرفته انتظار می‌رود تا پایان سال‌جاری صادرات و واردات از بندرگاه خمیر از مرز ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن عبور کند.

بندر باسعیدو جزیره قشم از پرکارترین بنادر جزیره در کار ماهیگیری و صیادی است که روزانه بیش از ۱۰۰ تُن ماهی از جمله زرده، هوور و شیرماهی در این بندر از شناورهای صیادی تخلیه می‌شود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=43586

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.