تاریخ : دوشنبه, ۲۲ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Monday, 12 May , 2025
11

طرح توسعه بندر و لایروبی حوضچه بهمن قشم به بهره‌برداری می‌رسد

  • کد خبر : 40683
  • 08 شهریور 1402 - 10:35
طرح توسعه بندر و لایروبی حوضچه بهمن قشم به بهره‌برداری می‌رسد

هرمزگان امروز – معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم گفت: طرح توسعه بندر و لایروبی حوضچه بندر بهمن با ارزش روز بالغ بر ۷.۷۰۰ میلیارد ریال، هم زمان با روزهای هفته دولت در جزیره به بهره‌برداری می‌رسد.

سیدمحمد قدسی صبح امروز (هشتم شهریورماه) با اشاره به این مطلب که توسعه بنادر، راهبردی در توسعه اقتصاد دریامحور موثر است، گفت: بر همین اساس یک پست اسکله ۱۰ هزار تنی و یک پست اسکله پنج هزار تنی به طول ۳۶۰ متر در بندر بهمن احداث شد.

وی همچنین از لایروبی حوضچه بهمن خبر داد و افزود: این اقدام به منظور بهره‌برداری بهتر از فضای حوضچه با حجمی معادل ۱.۱ میلیون متر مکعب، در عمقی با کمینه ۷.۵ و بیشینه ۹.۲ متر در دهانه ورودی و فضای داخلی حوضچه به انجام رسیده است.

به گفته قدسی، امروزه بالغ بر ۹۰ درصد از تجارت جهانی از طریق حمل و نقل دریایی انجام می‌شود و ارزانی و حجم بالای تبادل کالا در این حوزه باعث شده حمل و نقل دریایی و راه‌های آبی و به تبع آن بندرها از توجه ویژه‌ای برخوردار باشند.

معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم تاکید کرد: با توجه به رویکرد دریاپایه دولت و از طرفی صادرات محور بودن کالاهای تولیدی در قشم، بندرها برای جزیره، دروازه‌ای رو به تجارت جهانی خواهند بود و سعی ما افزایش این ظرفیت است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=40683

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.