تاریخ : چهارشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Wednesday, 7 May , 2025
10

صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی دریایی در هرمزگان/ارتفاع موج به ۲ متر می‌رسد

  • کد خبر : 32582
  • 23 فروردین 1402 - 11:22
صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی دریایی در هرمزگان/ارتفاع موج به ۲ متر می‌رسد

هرمزگان امروز- مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان از صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی دریایی در هرمزگان خبر داد.

مهرداد حسن‌زاده صبح امروز (۲۳ فروردین ماه) در تشریح این خبر با اشاره به صدور هشدار هواشناسی در سطح نارنجی دریایی، افزود: با توجه به پیش‌بینی سازمان هواشناسی از تاریخ پنج شنبه ۲۴ فروردین تا دوشنبه ۲۸ فروردین شاهد وزش باد شدید و مواج شدن دریا خواهیم بودیم. 

وی اظهار کرد: از بعد از ظهر روز پنج شنبه این باد نسبتا شدید شمال غربی در خلیج فارس و مناطق فرا ساحل کیش و لاوان شروع خواهد شد و از روز جمعه با سرعت ۴۵ کیلومتر در ساعت و افزایش ارتفاع موج تا ۲۰۰ سانتی متر به ویژه در جزایر خلیج فارس، دریای عمان و تنگه هرمز، مناطق ساحلی و دور از ساحل رخ خواهد داد. 

حسن‌زاده تاکید کرد: وزش این بادها سبب اختلال در ترددهای دریایی، آسیب به شناورهای سبک، آسیب به تورهای صیادی و قفس های پرورش ماهی و احتمال گرد و غبار و کاهش دید به خصوص در جزایر خلیج فارس خواهد شد. 

وی با تاکید بر آمادگی دستگاه‌های امدادرسان، توصیه کرد: تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به تاسیسات دریایی جلوگیری از ترددهای دریایی با شناورهای سبک و فعالیت‌های گردشگری دریایی، ممنوعیت عملیات غواصی و شنا و جمع آوری تورهای صیادی مد نظر باشد.

حسن زاده در پایان از صدور هشدار سطح زرد هواشناسی نیز خبرداد و گفت: احتمالا در روز پنج شنبه و جمعه هفته جاری یک سامانه بارشی با تاکید بر مناطق غربی، وارد استان خواهد شد و نیاز است تمهیدات لازم برای این بارش‌ها نیز مد نظر قرار گیرد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=32582

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.