تاریخ : شنبه, ۲۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Saturday, 10 May , 2025
9

خلیج فارس مواج می‌شود

  • کد خبر : 33873
  • 13 اردیبهشت 1402 - 9:31
خلیج فارس مواج می‌شود

هرمزگان امروز- کارشناس هواشناسی استان هرمزگان گفت: آب‌های خلیج فارس با وزش بادهای نسبتا شدید غربی مواج و متلاطم است.

مرضیه سی سی پور در گفت و گو با ایسنا، افزود: آب های خلیج فارس با وزش بادهای نسبتا شدید غربی مواج و متلاطم است و سرعت وزش باد طی ساعات بعد از ظهر و شب در مناطق غربی جزایر کیش و لاوان به بیش از ۴۵ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع موج نیز به ۲ متر می‌رسد.

وی بیان کرد: با توجه به مواج بودن دریا توصیه می‌شود که شناورهای سبک و قایق‌های تفریحی طی ساعات بعدازظهر و شب از تردد در خلیج فارس خودداری کنند و تمهیدات لازم جهت تردد ایمن شناورهای مسافربری در جزایر غربی استان اتخاذ شود.

سی سی پور تصریح کرد: آسمان استان نیز صاف تا قسمتی ابری است و طی ساعات بعدازظهر وقوع رگبار پراکنده باران و رعدوبرق در ارتفاعات شمالی و شرقی دور از انتظار نخواهد بود.

کارشناس هواشناسی استان هرمزگان عنوان کرد:از نظر دمایی، از اوایل هفته آینده در بیشتر نقاط استان افزایش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=33873

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.