مختار سلحشور صبح امروز (۳۱ فروردین ماه) در جمع خبرنگاران، گفت: گزارشی مبنی بر سقوط از ارتفاع در کوه مارو در روستای نره از توابع شهرستان بندرخمیر دریافت شد که بلافاصله ۳ تیم عملیاتی جمعیت هلال احمر به منطقه اعزام شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان با بیان اینکه مصدوم این حادثه فردی ۳۷ ساله بود که به علت سقوط از ارتفاع دچار ترومای از ناحیه سر، گردن و قفسه سینه شده بود، تصریح کرد: پس از صعود و دستیابی به مصدوم بلافاصله اقدامات اولیه همچون پانسمان، آتل بندی و فیکس مصدوم به روی بسکت توسط نجاتگران هلال احمر انجام شد.
وی با بیان اینکه در این عملیات ۸ نفر از نیروهای عملیاتی جمعیت مشارکت داشتند، اظهار کرد: این عملیات به دلیل صعب العبور بودن منطقه بیش ۱۶ ساعت به طول انجامیدو مصدوم به بیمارستان نیاپور بندرخمیر منتقل شد.
انتهای پیام