تاریخ : شنبه, ۲۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Saturday, 10 May , 2025
9

حادثه سقوط از ارتفاع در بندرخمیر تلفات جانی نداشت

  • کد خبر : 33171
  • 31 فروردین 1402 - 9:58
حادثه سقوط از ارتفاع در بندرخمیر تلفات جانی نداشت

هرمزگان امروز- مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان از انجام عملیات امدادرسانی به مصدوم حادثه سقوط از ارتفاع در شهرستان بندرخمیر خبر داد.

مختار سلحشور صبح امروز (۳۱ فروردین ماه) در جمع خبرنگاران، گفت: گزارشی مبنی بر سقوط از ارتفاع در کوه مارو در روستای نره از توابع شهرستان بندرخمیر دریافت شد که بلافاصله ۳ تیم عملیاتی جمعیت هلال احمر به منطقه اعزام شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان با بیان اینکه مصدوم این حادثه فردی ۳۷ ساله بود که به علت سقوط از ارتفاع دچار ترومای از ناحیه سر، گردن و قفسه سینه شده بود، تصریح کرد: پس از صعود و دستیابی به مصدوم بلافاصله اقدامات اولیه همچون پانسمان، آتل بندی و فیکس مصدوم به روی بسکت توسط نجاتگران هلال احمر انجام شد.

وی با بیان اینکه در این عملیات ۸ نفر از نیروهای عملیاتی جمعیت مشارکت داشتند، اظهار کرد: این عملیات به دلیل صعب العبور بودن منطقه بیش ۱۶ ساعت به طول انجامیدو مصدوم به بیمارستان نیاپور بندرخمیر منتقل شد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=33171

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.