تاریخ : چهارشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۴ Wednesday, 16 July , 2025
9

تشدید اجرای طرح کنترلی و نظارتی صنوف طلافروشی در هرمزگان

  • کد خبر : 36192
  • 28 خرداد 1402 - 14:31
تشدید اجرای طرح کنترلی و نظارتی صنوف طلافروشی در هرمزگان

هرمزگان امروز – رییس پلیس امنیت عمومی استان هرمزگان از بازدید محسوس و غیر محسوس ۹۲ واحد صنفی طلافروشی در اجرای تشدید طرح نظارتی و کنترلی صنوف در استان خبرداد.

سرهنگ مهدی بشارتی ظهر امروز (۲۸ خرداد) گفت: مأموران پلیس نظارت بر اماکن عمومی استان با هدف پیشگیری از سرقت در صنوف بویژه صنف طلافروشی، طرح ضربتی کنترل و نظارت برصنوف طلافروشی به مدت ۴۸ ساعت در بندرعباس اجرا کردند.

وی افزود: در اجرای این طرح، بصورت میدانی محسوس و غیر محسوس از تعداد ۹۲ واحدطلافروشی بازدید و در این رابطه به تعداد ۲۱واحد صنفی متخلف به دلیل عدم رعایت ضوابط انتظامی از قبیل شیشه ضد گلوله، آژیرخطر، دوربین مداربسته، قفل مرکزی درب و همچنین فعالیت بدون مجوز اخطاریه پلمب صادر شد.

رئیس پلیس امنیت عمومی استان هرمزگان ضمن تاکید بر استمرار اجرای طرح های نظارتی و کنترلی صنوف در مجتمع های تجاری استان،از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه هنجارشکنی و موارد مشکوک در صنوف در اسرع وقت موضوع را از طریق سامانه تلفنی مرکز فوریت های ۱۱۰ به پلیس گزارش کنند تا در کمترین زمان نسبت به شناسایی جرم و دستگیری مجرمان و متخلفین اقدام شود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=36192

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.