صادق ابراهیمی پور، صبح امروز (۳۱ فروردین ماه) در جمع خبرنگاران، بیان کرد: بر اساس ماده ۱۰ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر تمامی دستگاههای فرهنگی موظف و مکلف هستند در حوزه اقامه امر به معروف و اجرای نهی از منکر آموزش و اطلاعرسانی داشته و با این ستاد همکاری کنند.
وی با بیان اینکه ماده ۱۸ این قانون اعلام میکند کلیه دستگاههای اجرایی نیز باید این قانون را اجرا کنند، ادامه داد: طرح پیشگامان به کلیه دستگاهها جهت اجرای برنامهها در حوزه امر به معروف و نهی از منکر تبیین و ابلاغ میشود.
ابراهیمی پور افزود: طی این طرح در تمامی دستگاهها اعم از دستگاههای فرهنگی و اجرایی باید پیشگام در عرصه اجرا و اقامه امر به معروف و نهی از منکر که شامل عرصههای مختلف ازجمله سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، بهداشت و درمان باشند تا امر به معروف و نهی از منکر صورت بگیرد و درنهایت به هدفی مشخص و معین که پیشرفت تمامی این عرصهها است، دست یابیم.
معاون علمی و مهندسی فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان در ادامه به تعریف معروف و منکر پرداخت و گفت: الگوی رفتاری و عملی که متناسب با فرهنگ یک جامعه است؛ معروف و آن الگوی رفتاری که تناسبی با فرهنگ یک جامعه ندارد، منکر است.
وی در خصوص طرح پیشگامان بیان کرد: جهت اجرای این طرح، دستگاهها در گروههای سازمانی خود دستهبندیشده، سپس برنامههای حوزه امر به معروف و نهی از منکر متناسب با شرح وظایف و مسئولیتهای این مراکز تدوین و به دستگاهها ابلاغ خواهد شد، دستگاهها قانونا موظفند این طرح را اجرا کنند.
ابراهیمی پور در پایان گفت: ضمانت این طرح، اشاره مستقیم قانون به این موضوع است، اما در کنار قانون شاخصهای ارزیابی دستگاهها ازجمله شاخصهای عمومی و اختصاصی در نظر گرفته شده است. همچنین در پایان سال دستگاهها و مدیران برتر معرفی شده و از آنها تقدیر به عمل خواهد آمد.
انتهای پیام