تاریخ : یکشنبه, ۱ تیر , ۱۴۰۴ Sunday, 22 June , 2025
1

پرداخت خسارات ۴ هزار نفر از آسیب دیدگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس

  • کد خبر : 69592
  • 31 خرداد 1404 - 12:47
پرداخت خسارات ۴ هزار نفر از آسیب دیدگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: از حدود ۵ هزار خسارت‌دیده این حادثه تا کنون بیش از ۴ هزار نفر یا خسارات خود را دریافت کرده اند و یا در حال دریافت آن هستند.

به گزارش صبح دریانیوز، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه بندرعباس و راهپیمایی جمعه خشم و نصر با تبریک هفته قوه قضاییه به کارکنان دستگاه قضایی و عموم مردم اظهار داشت: به لحاظ شرایط موجود ارائه گزارش عملکرد دستگاه قضایی استان را به زمان دیگری واگذار می کنیم و تنها به گزارش یک پرونده مربوط به حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس بسنده می کنیم.
قهرمانی افزود: در این حادثه بیش از ۵ هزار نفر خسارت دیده مستقیم داشتیم که دستگاه قضایی در کنار استانداری و دیگر دستگاه های دولتی و اجرایی در این خصوص از همان لحظات اولیه وقوع این حادثه تلخ به میدان آمد و در مدیریت میدانی، امداد و نجات و کمک به آسیب دیدگان مشارکت کرد.
وی با اشاره به تشکیل پرونده قضایی در این خصوص نیز یادآور شد: رسیدگی به پرونده حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس در شعبه ویژه درحال انجام است و نتایج آن متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد. رئیس کل دادگستری هرمزگان با بیان اینکه مهمترین دغدغه ما در این حادثه علاوه بر امدادرسانی، فعال ماندن بندر شهید رجایی بود، گفت: بر این اساس با تمهیدات اتخاذ شده از سوی استانداری و در نتیجه غیرت و تعصب فعالین تجاری و حمل و نقل در کمتر از چند ساعت فعالیت های بندر شهید رجایی به روال عادی خود بازگشت.

قهرمانی همچنین با اشاره به دسته بندی انجام شده برای جبران خسارات وارده در حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس گفت: با توجه به اقدامات انجام شده طی چند روز وضعیت مفقودین و متوفیان این حادثه تعیین تکلیف شد و طی ۴۸ ساعت نیز مبالغ دیه متوفیان تأمین و در کمتر از دو هفته این مبالغ به حساب اولیای دم واریز شد. وی گفت: خسارات مالکین حدود هزار خودروی دارای بیمه بدنه آسیب دیده در حادثه بندر شهید رجایی نیز در کمتر از یک هفته پرداخت شد و در خصوص حدود یکهزار و پانصد خودروی فاقد بیمه بدنه نیز جبران خسارت انجام شده و مبالغ مورد نظر به حساب افرادی که شماره حساب اعلام کرده اند واریز شده است.
رئیس کل دادگستری هرمزگان خاطرنشان کرد: یک هزار و پانصد مصدوم این حادثه که به بیمارستان ها مراجعه نموده اند و ۶۰۰ نفر مصدومی که به پزشکی قانونی مراجعه کرده اند نیز بدون هیچ دردسری و بر اساس گواهی پزشکی قانونی دیات خود را دریافت کرده اند.
قهرمانی تأکید کرد: فقط در کمتر از یک ماه از وقوع حادثه غمبار انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس، در مجموع از حدود ۵ هزار خسارت‌دیده این حادثه تا کنون بیش از ۴ هزار نفر یا خسارات خود را دریافت کرده اند و یا در حال دریافت آن هستند. وی همچنین گفت: در خصوص هزار نفر از تجار باقی مانده نیز اقدامات اولیه صورت گرفته است و در تلاشیم خسارات آن‌ها نیز در اسرع وقت پرداخت شود.
پایان خبر/

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=69592

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.