تاریخ : دوشنبه, ۲۸ مهر , ۱۴۰۴ Monday, 20 October , 2025
2

با حضور مسوولین؛ مدرسه ابتدایی شش کلاسه چهواز در شهرستان پارسیان به بهره برداری رسید

  • کد خبر : 72118
  • 08 مهر 1404 - 10:21
با حضور مسوولین؛ مدرسه ابتدایی شش کلاسه چهواز در شهرستان پارسیان به بهره برداری رسید

در آستانه بازگشایی مدارس و همزمان با آغاز سال تحصیلی با حضور جباری نماینده مردم غرب استان هرمزگان، مهدی باوقار زعیمی مدیرکل نوسازی مدارس استان هرمزگان و جمعی از مسووین محلی مدرسه ابتدایی شش کلاسه چهواز در شهرستان پارسیان به بهره برداری رسید.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هرمزگان، مهدی زعیمی مدیر کل نوسازی مدارس هرمزگان در این آیین اظهار داشت: مدرسه ابتدایی چهواز در قالب ۶ کلاس درس با زیربنایی بالغ بر ۵۰۰مترمربع در روستای چهواز واقع در شهرستان پارسیان احداث شده است.
باوقار همچنین در خصوص سرانه فضاهای آموزشی در استان هرمزگان اظهار کرد: متوسط سرانه فضاهای آموزشی در هرمزگان ۵/۲۵و متوسط کشوری ۵/۴۵ است؛ امیدواریم تا پایان سال به سرانه کشوری نزدیک شویم و تا مهر سال آینده به متوسط کشوری برسیم.
به گفته وی، با بهره برداری از این فضای آموزشی حدود ۱۵۰ دانش آموز از فضای ایمن و استاندارد برخوردار می شوند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان با تاکید بر اهتمام ویژه‌ بر کیفیت بخشی و هویت بخشی به مدارس اظهار داشت: امروز مدارس شاخصی را در سطح کشور داریم و امیدواریم بتوانیم این مدارس را در سطح استان گسترش دهیم.
گفتنی است؛تعداد ۱۳۵ پروژه در قالب ۵۴۰ کلاس درس با زیربنایی بالغ بر ۵۲ هزار مترمربع و با اعتبار ۱۵۰۰ میلیارد تومان در سراسر استان هرمزگان در ‌مهرماه جاری تقدیم دانش آموزان هرمزگانی می شود.
پایان خبر/
 

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=72118

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.