تاریخ : چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Wednesday, 14 May , 2025
1

سه دستگاه آمبولانس به شبکه بهداشت و درمان هرمزگان الحاق شد

  • کد خبر : 68287
  • 24 اردیبهشت 1404 - 12:25
سه دستگاه آمبولانس به شبکه بهداشت و درمان هرمزگان الحاق شد

با حضور استاندار هرمزگان سه دستگاه آمبولانس به شبکه بهداشت و درمان هرمزگان جهت استفاده در شهرستان‌های بشاگرد، جاسک و خمیر الحاق شد.

به گزارش صبح دریانیوز، به نقل از اداره کل روابط‌ عمومی استانداری هرمزگان، محمد آشوری تازیانی در آئین الحاق سه دستگاه آمبولانس به شبکه بهداشت و درمان استان هرمزگان، از آغاز نهضت سلامت در استان هرمزگان خبر داد و اظهار کرد: از هفته آینده جلسات مرتبط با نهضت سلامت استان هرمزگان آغاز خواهد شد.
آشوری با اشاره به اهمیت توسعه تجهیزات و امکانات اورژانس در سطح استان، افزود: تجهیز مراکز اورژانس به آمبولانس‌های پیشرفته دنبال می‌شود.
وی عنوان کرد: از مجموع ۱۳۰ آمبولانسی که دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در اختیار دارد قریب به ۹۷ دستگاه فعال است و مابقی آمبولانس‌ها از سرویس‌دهی خارج شده‌اند.
استاندار هرمزگان ادامه داد: در حال حاضر حدود ۶۰ دستگاه آمبولانس در استان نیاز داریم که با مشارکت دولت، بخش خصوصی و خیرین تلاش خواهد شد بخش عمده‌ای از این نیاز رفع شود و همه مراکز درمانی به آمبولانس مجهز شوند.
آشوری خاطرنشان کرد: امروز سه دستگاه آمبولانس وارد چرخه خدمت رسانی شد که ۲ دستگاه توسط دولت و یک دستگاه نیز با مشارکت خیرین تأمین شده است و قرار لست در شهرستان‌های بشاگرد، جاسک و خمیر مورد استفاده قرار گیرد.
پایان خبر/

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=68287

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.