تاریخ : یکشنبه, ۲۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Sunday, 11 May , 2025
7

تولید بیش از ۲ میلیارد و ۶۰۰ کیلووات‌ساعت برق در نیروگاه بندرعباس

  • کد خبر : 40157
  • 01 شهریور 1402 - 10:24
تولید بیش از ۲ میلیارد و ۶۰۰ کیلووات‌ساعت برق در نیروگاه بندرعباس

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس از تولید ۲ میلیارد و ۶۲۷ میلیون و ۳۳۰ هزار کیلووات‌ساعت انرژی در این نیروگاه طی پنج ماه گذشته خبر داد.

به گزارش هرمزگان امروز به نقل از صبح دریانیوز ، داریوش محمودی عنوان کرد : از این میزان انرژی تولیدی ، ۲ میلیارد و ۵۲۷ میلیون‌ و ۳۳۰ هزار کیلووات‌ساعت سهم واحدهای بخار و ۱۰۰ میلیون کیلووات‌ساعت سهم واحدهای گازی بوده است.

محمودی افزود : این درحالی است که در مردادماه سال جاری ، ۶۲۷ میلیون و ۳۳۰ هزار کیلووات‌ساعت سهم واحدهای بخار و ۲۰ میلیون و ۶۳۳ هزار کیلووات ساعت سهم واحدهای گازی بوده است.

وی با توجه به افزایش ۲۰ درصدی تولید برق در ماههای تیر و مرداد اضافه کرد : با تلاش بی‌وقفه و شبانه‌روزی متخصصان این نیروگاه و اتکا به خودباوری، روند حداکثری تولید برق، ادامه خواهد داشت.

لازم به ذکر است ، نیروگاه بندرعباس با چهار واحد بخاری و دو واحد گازی با ظرفیت ۱۳۲۰ مگاوات به‌عنوان بزرگ‌ترین نیروگاه جنوب‌شرق کشور، نقش بسزایی در پایداری شبکه برق سراسری و تامین برق استان هرمزگان دارد.

پایان خبر /

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=40157

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.