تاریخ : چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Wednesday, 21 May , 2025
13

بهره مندی ۳۲۳ مددجو بندرعباسی از تسهیلات کارگشایی کمیته امداد

  • کد خبر : 45896
  • 03 دی 1402 - 12:24
بهره مندی ۳۲۳ مددجو بندرعباسی از تسهیلات کارگشایی کمیته امداد

رئیس کمیته امداد منطقه دو بندرعباس گفت : از ابتدای سالجاری تا کنون ، ۳۲۳ فقره تسهیلات کارگشایی با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به مددجویان کمیته امداد منطقه دو بندرعباس پرداخت شده است.

به گزارش صبح دریانیوز ، محمود جاودان در این خصوص بیان کرد : در راستای رفع مشکلات اساسی خانواده های تحت حمایت این نهاد ، تعداد ۳۲۳ فقره وام قرض الحسنه در قالب تسهیلات کارگشایی بدون کارمزد به مددجویان کمیته امداد منطقه دو بندرعباس پرداخت شده است.

جاودان افزود : برای پرداخت این تعداد فقره تسهیلات کارگشایی مبلغ هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از اعتبارات این نهاد هزینه شده است.

وی با بیان اینکه این تسهیلات با حفظ منزلت خانواده های نیازمند و با هدف رفع مشکلات معیشتی ، درمان ، مسکن و فرهنگی پرداخت می شود ، تصریح کرد : مردم خیر و نوع دوست هم می توانند با افتتاح حساب و سرمایه گذاری در صندوق امداد ولایت زمینه ای برای افزایش پرداخت تسهیلات و خدمت رسانی هر چه بهتر به نیازمندان را فراهم نمایند.

پایان خبر /

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=45896

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.