تاریخ : دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Monday, 19 May , 2025
0

برگزاری نشست رئیس اتاق ملی صنایع غذایی ونزوئلا با هیأت تجاری اتاق بازرگانی هرمزگان

  • کد خبر : 68481
  • 29 اردیبهشت 1404 - 13:27
برگزاری نشست رئیس اتاق ملی صنایع غذایی ونزوئلا با هیأت تجاری اتاق بازرگانی هرمزگان

در جریان نشست هیأت اعزامی از اتاق بازرگانی هرمزگان به ونزوئلا، رئیس اتاق ملی صنایع غذایی این کشور در دیداری با این هیات اعزامی با اشاره به سابقه ۶۵ ساله این نهاد، نقش کلیدی آن در توسعه صنعت غذایی ونزوئلا را تشریح کرد.

به گزارش صبح دریانیوز، به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی هرمزگان، فابیو گیوریری افزود: این اتاق در حال حاضر بیش از ۱۰۰ شرکت فعال در زمینه تولید و فرآوری مواد غذایی را تحت پوشش دارد و فعالیت ۱۶ صنف مختلف غذایی نیز زیرمجموعه آن قرار دارند.
گیوریری، رئیس اتاق ملی صنایع غذایی ونزوئلا، در ادامه سخنان خود اظهار داشت: این اتاق بیش از ۶۰۰ شرکت عضو دارد که بیش از ۲۰ درصد آن‌ها تأمین‌کنندگان اصلی مواد غذایی در بازار داخلی کشور محسوب می‌شوند.
وی با اشاره به تحولات ساختاری در اقتصاد ونزوئلا، تصریح کرد: سهم صنایع غذایی از تولید ناخالص داخلی کشور طی سال‌های اخیر از ۱۶ تا ۱۷ درصد به حدود ۴۷ درصد افزایش یافته است و این رشد چشمگیر بیانگر توسعه صنعت غذا در ونزوئلا و حضور رسمی آن در بازارهای جهانی است.

رئیس اتاق ملی صنایع غذایی ونزوئلا همچنین به معرفی محصولات کلیدی غذایی که هم‌اکنون در زنجیره تولید و صادرات کشور قرار دارند، پرداخت که این محصولات عبارتند از آرد ذرت از پیش‌پخته‌شده، کاکائو و فرآورده‌های آن، دام زنده، خرچنگ و نوشیدنی.
گیوریری تأکید کرد که در حال حاضر، نیاز قابل توجهی به واردات برخی اقلام اساسی غذایی در کشور وجود دارد که از جمله این اقلام می‌توان به نان تهیه‌شده از آرد ذرت نیم‌پز، آرد گندم، ذرت زرد و سویا اشاره کرد.
به گفته وی، سالانه حدود ۲۵۰ هزار تن گندم به کشور وارد می‌شود.
رئیس اتاق ملی صنایع غذایی ونزوئلا همچنین به رشد صنعت مرغداری و پرورش خوک در چارچوب فعالیت‌های این اتاق اشاره کرد و افزود: تولید تخم‌مرغ با بازدهی مطلوب در حال انجام است و در حوزه خوراک دام این اتاق فعال است، هرچند در حال حاضر با کمبود ۴۰ درصدی در تأمین ذرت زرد و سویا مواجه هستیم که این اقلام در گذشته از کشورهای مکزیک، آرژانتین و ایالات متحده آمریکا تأمین می‌شده است.
گیوریری به هدف‌گذاری‌های جدید کشورش در حوزه امنیت غذایی و دستیابی به استقلال در تولید مواد اولیه اشاره کرد و افزود: در حالی که بسیاری از کشورها نظام توزیع مواد غذایی را بر اساس درآمد سرانه طراحی می‌کنند، در ونزوئلا الگوی مصرف‌ محور اتخاذ شده و هم ‌اکنون این الگو در حال بازنگری و ارتقاء است.
نجاتی نماینده‌ هیات اعزامی اتاق بازرگانی هرمزگان به ونزوئلا در این نشست با اشاره به اینکه استان هرمزگان با بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی، بزرگ‌ترین قطب شیلاتی ایران به‌شمار می‌رود، گفت: هرمزگان با بهره‌مندی از زیرساخت‌های پیشرفته، بنادر مجهز، نیروی انسانی متخصص، و دسترسی مستقیم به آب‌های آزاد، ظرفیت بالایی برای توسعه همکاری‌های شیلاتی بین‌المللی به‌ویژه با کشورهای دوست از جمله ونزوئلا دارد.
وی همچنین به تولید سالانه چند صد هزار تن ماهی، میگو، و سایر آبزیان در استان اشاره کرد و افزود: زمینه‌های همکاری در حوزه پرورش آبزیان، صادرات محصولات دریایی، انتقال دانش فنی و سرمایه‌گذاری مشترک در صنایع فرآوری می‌تواند به‌عنوان محورهای همکاری مشترک مطرح شود.
پایان خبر/

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=68481

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.