تاریخ : یکشنبه, ۱۲ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 3 August , 2025
0

انوشیروان پیش دار رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره کل کتابخانه های هرمزگان شد

  • کد خبر : 70528
  • 11 مرداد 1404 - 12:32
انوشیروان پیش دار رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره کل کتابخانه های هرمزگان شد

طی حکمی از طرف دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان هرمزگان؛ انوشیروان پیش دار به عنوان رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره کل کتابخانه های عمومی هرمزگان منصوب شد.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی هرمزگان و همزمان با ششم محرم که با شعار بصیرت افزایی، جامعه بیدار در هفته امر به معروف و نهی از منکر نامگذاری شده بود، با حضور؛ حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالخالق حسینی، قائم مقام و معاون مطالبه گری و اجتماعی ستاد امر به معروف و نهی از منکر، طی حکمی از طرف حجت الاسلام و المسلمین حسن کریمی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان هرمزگان، انوشیروان پیش دار به عنوان رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره کل کتابخانه های عمومی هرمزگان منصوب شد.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی که در مراسم قرائت زیارت عاشورای اداره کل کتابخانه های عمومی هرمزگان حضور یافته بود؛ ضمن عرض تسلیت شهادت حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش و همچنین تسلیت به مناسبت شهادت جمعی از فرماندهان، دانشمندان و مردم عزیز ایران بیان کرد: مردم ایران شایسته خدمت هستند و کتابخوانی یکی از عوامل مؤثر در زمینه بصیرت افزایی و علم و دانش است که می‌تواند کمک شایانی به جامعه باشد و مسئولین و مدیران در هر مقام و پستی که هستند باید خدمتگزار مردم باشند.
وی تصریح کرد: مقوله امر به معروف و نهی از منکر حوزه بسیار گسترده ای است که همه واجبات الهی و محرمات را پوشش می دهد و آنچه که مهم است و ما باید توجه کنیم این است که؛ خداوند این فریضه الهی را واجب کرده و برای همه ما هم وظیفه تعیین کرده است که  امر به معروف و نهی از منکر کنیم.
قائم مقام و معاون مطالبه گری و اجتماعی ستاد امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: امام حسین علیه السلام اگر جان، یار و مالش را در راه اسلام داد برای این بود که؛ جامعه اصلاح شود و لذا امروز ما نیاز داریم به سمت و سویی برویم که فسادی که سالها دشمن هزینه کرد و فسق و فجوری که وجود دارد؛ با فرهنگ ، زمینه اصلاح آن فراهم شود.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی با اشاره به اینکه یکی از وظایف ستاد، راه اندازی شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌هاست افزود: امروز طی حکمی از طرف حجت‌الاسلام والمسلمین حسن کریمی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر هرمزگان، انوشیروان پیش دار به عنوان رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر این اداره کل منصوب می شود. امید است؛ در سایه توجهات حضرت باریتعالی در زمینه ترویج این فرضیه مهم، توفیقات روزافزون نصیب شود.
پایان خبر/

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=70528

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.