به گزارش هرمزگان امروز، احمد مرادی با حضور در سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفهای کشور با رئیس این دانشگاه دیدار و درخصوص مسائل و مشکلات دانشکده های فنی و حرفه ای هرمزگان گفتگو نمود.
تحصیلکردگان بی مهارت؛ نتیجه تمرکز نظام دانشگاهی بر کمیت
مرادی با تاکید بر نقش دانشگاه فنی و حرفهای در تربیت نیروی ماهر و صنعتگر گفت: متاسفانه در سالهای اخیر نظام دانشگاهی کشور با تمرکز بر کمیت، موجب کاهش کیفیت سطح علمی فارغالتحصیلان شدهاند که نتیجه آن تعداد بالایی از جوانان فارغ و التحصیل دانشگاهی بدون مهارت است.
نماینده مردم بندرعباس ،قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیکاری و اشتغال اصلیترین مشکل جوانان هرمزگانی است خواستار اضافه شدن رشتههای دانشگاهی متناسب با نیاز صنایع، به دانشکدههای فنی شد.
تجهیز لوازم کمک آموزشی دانشکدههای استان هرمزگان در دستور کار قرار گیرد
احمد مرادی همچنین بیان کرد: ویژگی برتر تحصیل در دانشکدههای فنی، آموزش عملی و کارگاهی است، علیرغم اقدامات خوب انجام شده برای تجهیز کارگاهها و آزمایشگاههای آموزشی، هنوز تا رسیدن به وضع مطلوب در هرمزگان فاصله بسیاری داریم لذا انتظار داریم تجهیز لوازم کمک آموزشی دانشکدههای استان در دستور کار قرار گیرد.
در پایان این دیدار دکتر صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی حرفهای درخصوص بررسی و پیگیری موارد مطروحه در این نشست قول مساعد داد.
شرکت المهدی هرمزگان، در میان ۵ شرکت برتر تولیدی کشور
بنابراین گزارش همچنین آئین معرفی و امضا تفاهم نامه سرمایه گذاری ۵ شرکت برتر تولیدی کشور، با حضور استانداران، روسای مجمع نمایندگان، روسای دادگستری و مدیران سازمان صمت استانهای هرمزگان، اصفهان، آذربایجان غربی، مرکزی و یزد برگزار شد.
در این مراسم احمد مرادی رئیس مجمع نمایندگان هرمزگان با ابراز خرسندی از ابطال واگذاری غیراصولی آلومینیوم المهدی در سال ۹۳ و واگذاری آن به شرکت مپنا در سال ٩٧، گفت: از آغاز مبارزه با رانتخواران در واگذاری المهدی، با وجود همه تهمتها اطمینان داشتم مسیر درستی را آغاز کردهام و به فضل خدا امروز شاهدیم کارخانهای که رفته رفته به سمت تعطیلی کامل و اخراج کلیه کارگران پیش میرفت، در بدترین شرایط تحریمهای بینالمللی توانست ضمن حفظ اشتغال نیروهای کارگری با تکیه بر توانمندی متخصصین داخلی، خط تولید را از ۱۰۶ دیگ رو به خاموشی به ۳۴۰ دیگ فعال برساند.
وی در ادامه افزود: با حمایت مسئولان امر و تامین برق مورد نیاز تا ۴۵۰ دیگ نیز ظرفیت افزایش تولید در آن وجود دارد و فعالیتهای انجام شده طی ۲ سال اخیر در شرکت المهدی مصداق بارز منویات رهبری درخصوص اقتصاد مقاومتی و جهش تولید است و انتظار این است دولت نیز سهم خود را در این اقدامات جهادی ایفا کند.
نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش صنایع استان در انجام مسئولیتهای اجتماعی و خدمترسانی به مردم مناطق همجوار صنایع، این امر را ضامن بقا و موفقیت صنایع خواند و گفت: مسئولیتهای اجتماعی یکی از مهمترین دغدغهها و مطالبات مردمی از صنایع است که میبایست وجود آن برای مردم قابل لمس باشد.
بنابراین گزارش در پایان این مراسم تفاهمنامه همکاری میان وزارت صمت و شرکت آلومینیوم المهدی جهت افزایش ظرفیت سرمایه گذاری و احداث نیروگاه برق، بومی سازی ماشین آلات و تجهیزات و تکمیل زنجیره صنایع پایین دستی آلومینیوم با ارزش افزوده بالا به امضا رسید.