تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۴ Wednesday, 9 July , 2025
0

اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور وزیر بهداشت برگزار شد

  • کد خبر : 69920
  • 18 تیر 1404 - 11:18
اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور وزیر بهداشت برگزار شد

در نشستی وبیناری با حضور وزیر بهداشت، رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس سازمان غذا و دارو، مدیرعامل بیمه سلامت و جمعی از مسئولان عالی‌رتبه نظام سلامت، مهم‌ترین مسائل حوزه بهداشت، درمان، آموزش و مدیریت بحران مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی استان هرمزگان؛ اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، صادق‌نیت رئیس دفتر وزیر، معاونین آموزشی، درمان، بهداشتی و توسعه وزارت بهداشت،  پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو، و  ناصحی مدیرعامل بیمه سلامت ایران برگزار شد. در این نشست وبیناری، پژمان شاهرخی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان به همراه اعضای هیئت رئیسه دانشگاه نیز حضور داشتند.
در ابتدای جلسه، وزیر بهداشت ضمن تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت ۶ تن از اعضای کادر درمان و مصدومیت ۱۸ نفر دیگر در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر با رژیم صهیونیستی، بر لزوم رسیدگی ویژه به خانواده‌های این عزیزان تاکید کرد و دستوراتی برای حمایت و کاهش مشکلات آنان صادر نمود. همچنین از تلاش‌های بی‌وقفه و فداکارانه کادر بهداشت و درمان در این بحران تجلیل به‌عمل آمد و وزیر بهداشت از رؤسای دانشگاه‌ها خواست حمایت‌های همه‌جانبه‌ای از مجروحان و مصدومان این جنگ انجام دهند.
در ادامه، موضوع برگزاری امتحانات دانشجویان در بازه زمانی دو هفته‌ای مطرح شد و اعلام گردید که دانشگاه‌ها در انتخاب زمان شرکت در امتحانات در بازه مشخص، مختار هستند. سید سجاد رضوی، معاون درمان وزارت بهداشت نیز با اشاره به اهمیت ارزیابی دقیق عملکرد دانشگاه‌ها، تأکید کرد که دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌ها نقاط قوت و ضعف خود را احصا کرده و گزارش آن را تا پایان روز کاری هفته جاری ارسال نمایند.
از دیگر مباحث مهم این نشست می‌توان به گفت‌وگو درباره ضرورت حفظ و نگهداری تجهیزات پزشکی در استان‌ها، بررسی بدهی‌های شرکت‌های بیمه به دانشگاه‌های علوم پزشکی و تصمیم‌گیری درباره تسویه این بدهی‌ها با همکاری شرکت‌های دارویی اشاره کرد.
در بخش دیگری از جلسه، جایگاه پراهمیت کادر درمان در مدیریت بحران‌ها و جنگ‌ها مورد تأکید قرار گرفت و عنوان شد که پس از نیروهای نظامی، نیروهای درمانی مهم‌ترین نقش را در حفظ امنیت و سلامت جامعه ایفا می‌کنند.
پایان خبر/
 

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=69920

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.