تاریخ : جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 26 April , 2024
4

نخستین بویه اقیانوسی ساخت ایران در بندرعباس تولید و نصب شد

  • کد خبر : 10679
  • 24 مهر 1398 - 10:36
نخستین بویه اقیانوسی ساخت ایران در بندرعباس تولید و نصب شد

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان از تولید نخستین بویه پلی اتیلن اقیانوسی ۱۰۰درصد ایرانی در بندرعباس و انجام عملیات موفقیت آمیز به آب اندازی و نصب آن در حوضچه بندر شهید رجایی خبر داد.

به گزارش هرمزگان امروز: “اله مراد عفیفی پور” ضمن بیان جزییاتی در خصوص ابعاد مختلف این دستاورد بزرگ صنعتگران هرمزگانی، اظهار داشت: بویه ها یا علایم شناور دریایی تاکنون به صورت واردات، از تولیدات سازنده های خارجی، تامین و در آبراهه های دریانوردی مناطق مختلف خلیج فارس و دریای عمان از جمله محدوده آب های تنگه هرمز نصب شده اند.

وی افزود: خرید هر نمونه خارجی تولید کشورهای اروپایی و استرالیا بین ۲۰ تا ۲۵ هزار دلار هزینه ارزی برای کشور به دنبال دارد.
عفیفی پور خاطرنشان کرد: ساخت نخستین بویه پلی اتیلن اقیانوسی تولید داخل با استفاده از مواد و مصالح داخلی می تواند گام مهمی در خودکفایی کشور، عدم نیاز به واردات آن و جلوگیری از خروج ارز محسوب شود.

وی تصریح کرد: این تجهیز استراتژیک از نوع بویه اقیانوسی، با بهره گیری از فناوری قالب گیری دورانی و استفاده از مواد پلی اتیلن خام درجه یک محصول پتروشیمی های داخل کشور طی دوماه، تولید شده و یک محصول ۱۰۰ درصد ایرانی محسوب می شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه حمایت های این اداره کل از صنعتگران ایرانی برای تولید تجهیزات استراتژیک دریایی، گفت: این محصول با همکاری مشترک دو شرکت فعال تولیدی و تجهیزات دریایی در مرکز استان هرمزگان با اشتغالزایی مستقیم برای ۴۰ نفر، تولید و اوایل هفته جاری، برای انجام آزمایش های تعادل، شناوری و ثبات رنگ در حوضچه بندر شهید رجایی بندرعباس به آب اندازی شد.

عفیفی پور پیش بینی کرد: امیدواریم این محصول پس از طی کردن دوره آزمایشی سه تا شش ماهه، اوایل سال آینده به تولید انبوه برسد و در دسترس بنادر و سواحل منطقه خلیج فارس و سایر استان های ساحلی کشور قرار گیرد.

شایان ذکر است، بویه ها، علایم شناور دریایی هستند که مسیرهای دریایی را جهت تردد ایمن کشتی ها و شناورهای عبوری در دریاها، کانال های دریانوردی و سایر آبراهه ها فراهم می نمایند؛ بدون وجود این علایم مهم کمک ناوبری، احتمال بروز خطراتی در صنعت دریانوردی همچون تصادف، به گل نشستن و سایر آسیب ها برای شناورها وجود خواهد داشت.

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=10679

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.